Дъщерята на Ваня Щерева разплака журито в Х фактор

Мила дъщеря Ваня Щерева16-годишната дъщеря на поп певицата Ваня Щерева  – Мила разплака журито в Х фактор. Това е втората щерка на музикант, която се появява на голямата сцена и показва хубав глас, добра школовка, учене на пеене и пълен непукизъм, че се явява пред публика. Хлапето е запазило детското в себе си, но го комбинира с голяма доза женственост, която се крие под розовите заешки ушички, с които се беше окичило. Младата певица призна, че е учила китара, че обича да свири и китарата е най-добрият й приятел. Даже понякога свирела на улицата, за да си изкарва джобни пари, подобно на Ангел и Мойсей.
Няма да се преструваме, че не те познаваме, каза Мария Илиева, ти си израсла с нас и около нас. Но няма да те толерираме, а ще те оценим като непознат участник. Е, известна доза толериране имаше и то просто няма как да не съществува. Едно е пред теб да се появи непознат, а съвсем друго дете, което е подскачало на концертите ти, или си го черпил сладолед.  журито Х факторЗаки преекспонира малко нещата и каза, че се чувства като на концерта на някой световен изпълнител. Има доста вода да изтече, докато Мила стане световен изпълнител, ако изобщо стане. Тя изпълни песента си много добре и предизвика сълзи в очите на Алекс Раева.
Зад кулисите пък плачеше майка й и се тресеше от вълнение. Хлапето получи четири „да“ и продължава в тренировъчня лагер, където ще отсяват кандидатите. Разбира се имаше момичета, които пяха много по-добре от Мила, но пък не са деца на певци. А кой на кого е дете ще е май решаващо през този сезон. В коментарите зрителите се запитаха и защо тази година кандидатите пеят английски хитове и почти никой не избира българските, освен малцината, които избират народни песни или фолк. Може би защото в България просто през последните години няма хитове, предположи мъж от Пловдив и май е прав.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y3PVSshwJr4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. То добре, но предаването не е ли за неизвестни таланти, на които да се даде шанс, а не за дечицата на певците? На вторите родителите могат да дадат шанс.

  2. Е мен не можа да ме разплаче.Поредното некадърно мамино детенце което се бута насила в дадена област ,а от детето може да стане прочут лекар или инженер ,но то няма право на избор поради болни амбиции на майка си която без извинение също е некадърна и незнайно как стигнала до сцената-

  3. Детето е симпатично и със самочувсквие и горе долу може да пее, но ако вземат да го тикат напред, заедно със сина на другия певец, това вече ще е типично по български нечестно

  4. ей,че злоба,детето интерпретира песента по свой начин ,не просто да я копира ,защото то това е основното във формата,да покажеш себе си и собствената си интерпретация.И като ги пишете тези статии поне се опитайте да разкажете вярно нещата-не Заки ,а Любо го каза това за концерта ,както и ,че всъщност момичето беше там с приятелки ,а не с майка си.Половината от написаното са пълни измислици.А шоуто не е за неизвестни,вземете прочетете нещо да се светнете.

  5. Момичето определено има дарба,но артистична,както и характер-скала.А песента и просто е подбрана и не от кой да е за нейните гласови възможности.Разбира се че не може да се сравни като глас с Михаела Маринова.Кипърката май само на мене не ми харесва с тези дълги прави тонове и викане, като на полето-еееееееееееееееее!
    Та Мила едва ли ще стане нещо друго като тук някой пише,тя просто е родена за артистка ,а надявам се силният и характер , ЧАР, дух да и помогнат да се наложи там където е прозвището и.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.