„Принц“ Ангел: И АТАКА купуват ромски гласове!

принц КироСинът на цар Киро – Ангел Рашков, не се отметна от думите си за политическите манипулации в България. Снощи съквартирантите играха на бутилка и когото посочи бутилката, той трябва искрено да отговори на въпрос на другите. Когато гърлото на шишето се спря на Ангел, въпросът беше – наистина ли у тях са идвали политици да купуват гласове, или просто го е казал, за да спечели повече внимание.

Истина е, каза той. Ние сме като едно депо. Разпределяме гласовете според поръчките и носим на ромите парите, за да им ги раздадат отговорниците по места. Винаги, когато наближат избори, нас започват да ни ухажват. Всички. Като казвам всички, разбирайте всички голями партии. Сигурно ви звучи невероятно, но към нас се обърнаха и от Атака. Е, нали ни мразят, нали са за чиста българска нация? Нова гаф недостъпенНо в изборите омраза няма. Не дойде самият лидер, а прати свои пълномощници. Купиха си колкто гласове им трябват и си заминаха. Лъжеш! – подскочи националистът Павел Чернев. Не лъжа и мога да ти докажа, но това не е разговр за пред толкова камери, парира го Ангел.

След което обясни, че не одобрява тази търговия.  Че ромите никога няма да се почувстват хора със собствено мнение и тежест в тази държава, когато на всички избори те  не гласуват по съвест, а за тези, които са им платили. Обвинават ни, че циганите лъжат. Да. Това си е наша черта, признавам я. Лъжем, пазарим се, търсим си правата, търсим и работа. Но тази черта се насърчава и от българските политици. Те научиха циганите, че изборите не са да си харесаш човек и да го избереш в парламента, а начин да си докарат пари.    Започна се с кебапчета, после с продукти, после с 10 лева на глас, а сега се стигна до 100 лева на глас. Хайде кажете ми в случая кой лъже повече?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mq783FTagUc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.