Елена избягала от Део, защото не искала да ражда на 23

Део и Елена3Елена  не искала толкова млада  да ражда деца на Део, а той пък бързал да става баща и искал само това от нея.

Точно това станало  причина двамата културно и без скандали и да сложат край на връзката си , която продължи броени  месеци. Те изкараха едно красиво лято и толкова. Явно големият проблем на Део е, че иска деца, а още по-големият, че няма коя да се навие да му ги роди. По същата причина от него избяга и Лора Караджова, която иска да си гледа кариерата, а не децата му.

С Елена се получило разминаване не само в правенето на бебета, но и в начина на живот. Младото момиче искало да ходи по дискотеки, да се забавлява, освен това искало да си продължи кариерата на  танцьорка, не да надуе отсега корема. Део напротив. Део и ЛораЗа него хубава вечер означавала добро ядене и някой филм по телевизията. На танцьорката яко й доксучало да стои всяка вечер да гледа телевизия. Разликата във възрастта си казала думата. Тя е още момиче  и й се живее. Део е на 38 и бърза да подкара бебешка количка, за да не го пита после детето му той баща ли му е, или дядо.

Тя е малка и има съвсем друг начин на живот, начин на забавление и различни ценности, споделил блондинът с приятели. Между двама души не е нужно да има само любов, те трябва да имат и общи интереси, а се оказа, че ние нямаме, оплакал се той. Какво друго да каже, когато наистина неговите мечти не са същите като тези на танцьорката. Ако иска жена, която да стои вкъщи и да му друса децата, рапърът първо трябва да избере някоя около 30 години. Второ да не е от артистична професия и да не се стреми към кариера. А да обича домашния уют, телевизията и да си стои вкъщи, като най-голямото й забавление ще бъде да отиде през лятото в Гърция.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/_UGY5nps1UY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.