Валери спря парите на Николета

Божинов напусна семейното жилище, взе си и колите

Валери Божинов
Валката си остана играч…

Валери Божинов окончателно се изнесе от жилището, което доскоро делеше с вече бившата си партньорка Николета Лозанова. В момента плеймейтката живее сама, а бебето Никол все още е при нея. Колко дълго ще продължи това не се знае, защото футболистът категорично заяви, че ще търси попечителство над своята малка дъщеря.

Николета в градския транспорт

Съвсем доскоро Лозанова се възползваше от всички екстри, получени от съвместния живот с Валери. Това включваше не само дневна издръжка от богатия и доверчив съпруг, но и експлоатиране на лимузините от целия автопарк. Сега вече колите са прибрани на сигурно място, а плеймейтката се придвижва с такси и досажда на приятели. Бдителни столичани пък се заклеха, че преди ден са я видели да чака метро на спирката до СУ.

николета лозанова
В ръцете на съдбата…

Говори се още, че в скоро време Божинов ще спре окончателно издръжката на Николета Лозанова. Това със сигурност ще стане, ако съдът прецени, че Никол трябва да живее с татко си. Запознати издават, че до този момент Ники Ло е дърпала по около 50 бона месечно от джоба на играча, тъй като изкарваните от нея самата пари са твърде малко и не могат да ѝ позволят стандарта към който се стреми.

Делото предстои

Огромен интерес представлява развитието на съдебния спор за попечителство над бебето Никол. Миналата седмица плъзна слух, според който Валери Божинов категорично се е зарекъл да не оставя малката в ръцете на майка ѝ. Самият той е ужасен от начина по който Лозанова гледа дъщеря им и не иска да провали живота ѝ заради нечии капризи. Юристи споделят, че той има огромни шансове да вземе детето поради редица субективни и обективни фактори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.