Дарина Павлова се уреди с роля в „Непобедимите 3“

Г-жа Мултигруп налита на Джейсън Стейтъм

Дарина ПавловаДарина Павлова със сигурност ще блесне в поредното издание на супер екшъна „Непобедимите”, издадоха хора от киноцентъра. Шефът на продукцията Силвестър Сталоун и другите хитови герои буквално останали очаровани от българската красавица, след посещението ѝ на снимачната площадка и последвалата пищна вечеря в скъп столичен ресторант.

Дарина Павлова и Келън Лъц
Дарина Павлова награби Херкулес

В София пък се заговори, че Дарина хвърлила око на неповторимия Джейсън Стейтъм и през въпросната вечер направила всичко, за да го омагьоса. Хладнокръвният британец обаче стоически издържал атаките на темпераментната нашенка и затова тя се прехвърлила в обятията на Келън Лъц, който бе избран да пресъздаде образа на Херкулес в последната драматизация по великолепната история на силния мъж.

За пред хората, посещението на Дарина Павлова бе представено като официална работна визита, осъществена по покана на собственика на „Ню Имидж” Ави Лернер. Вдовицата на Илия Павлов на няколко пъти е споделяла, че има интерес да инвестира в производството на филми, защото това ще ѝ даде възможност да се хвърли в светското общество на Холивуд, за което в момента може само да мечтае.

В същото време стана ясно, че Силвестър Сталоун е поканен за председател на конкурса за красота „Мис Вселена 2013”, където повече от 30 разплакани красавици ще мерят сили за титлата. Очаква се Роки да приеме и лично да короняса най – хубавата моделка.

http://www.youtube.com/watch?v=wgikudpfXxs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.