Азис отваря се*с шоп на морето

Краля завъртя нова бизнес интрига

Азис
Азис навлиза в бизнеса със сек играчки

Азис се впуска в ново бизнес начинание и по всяка вероятност до месец ще отвори собствен магазин за секс артикули. Това издадоха хора от неговия щаб и допълниха, че решението е взето след задължителните изчисления за оценка на риска.

Преди около година Азис опита да влезе в бизнеса с дрехи и ученически пособия, но се провали с гръм и трясък. Обществото скочи срещу него, тъй като дори и най – големите фенове не искат децата им да разнасят раници с голия му задник. Виновните за провала бяха уволнени, а на тяхно място наети истински маркетингови специалисти.

азис
Символ на сексуалната революция

„Името Азис отдавна се превърна в марка у нас. За съжаление Васко досега така и не можа да регистрира някакви бизнес ползи от този факт, като изключим музиката разбира се. Но възможностите са много по – големи, просто трябва да тръгнеш в правилната посока. Тъй като той отдавна е символ на сексуалната разкрепостеност, бе взето решение да стартира верига от секс шопове, които дискретно да предлагат всякакви подобни стоки”, разкрива човек на Азо.

Естествено, Азис има и солидни притеснения заради силно занижената покупателна способност на българите. Според предварителното планиране, ще започне само с два магазина – в София и Варна, където хората все пак поддържат малко по – висок стандарт на живот. Ще работят по 24 часа, а очакванията на специалистите са, че първоначално ще се правят обороти от по около 100 лева на ден, което ще е достатъчно за икономическо оцеляване.

Азис – Ти ме размаза:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.