Деян Донков: Чалга певиците не носят на бой заради силикона

Деян Донков в се*с скандал с чалга певици

Деян Донков
Деян Донков

Деян Донков предизвика мини скандал като заяви, че никога и за нищо на света не би пуснал в леглото си поп-фолк певица. Известният с холеричния си темперамент актьор се обяви категорично против чалгата и каза още, че съвсем не си пада по ориенталските ритми.

Съвсем очаквано, това засегна голяма част от засуканите изпълнителки, чиято основна цел е да изглеждат като неосъществим блян за мъжете. Говори се, че няколко от тях дори се уговорили да отмъстят на Донков, като го атакуват сексуално и по този начин да го компрометират.

Чалга певица
Чалга певица – прототип

„Онзи ден подочухме, че две или три певици много са се засегнали от изказването на Деян Донков. Все едно всеки е длъжен да им харесва силикона и да им слуша кючеците. Но това е нормално, защото те са си свикнали да получават купища комплименти и други работи за външния си вид от мъжете, както и да служат като пример за подражание на подрастващите девици”, коментира колега на Донков от Народния театър.

Според неговите сведения, няколко от силиконовите певици са се наговорили да изпробват всички методи за съблазняване и дори уговорили залагания помежду си. Допитвали се до негови познати кога е най – удобно да го атакуват и разбрали, че може да бъде лесно съблазнен като си пийне.

http://www.youtube.com/watch?v=6Gv9VFr6OU4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.