Андреа: Искам сватба в Монако

Андреа няма нищо против сватба на боксовия ринг, но да е в Монако

Андреа
Андреа бленува сватба в Монако

Красивата Андреа заяви в откровено интервю, че мечтае за тежка сватба в Монако. Певицата всъщност няма нищо против да изпълни и желанието на своята половинка Кубрат Пулев щастливото събитие да се случи на боксовия ринг, но държи това да стане именно в малкото богато кралство.

„Монако отдавна ми е любима дестинация. Досега съм била там само един път, но честно казано се влюбих в това място. Привличат ме разкоша, спокойствието и морето, невероятната гледка на светещите казина вечерно време. Когато Кубрат се поосвободи от ангажиментите ще го помоля да отидем там поне за няколко дни. Иначе мечтата ми е да се венчаем там, в двореца на кралската фамилия”, сподели Андреа.Кубрат и Андреа

Изкусителната поп – фолк звезда допълва, че иска брачната церемония да мине без много шум и излишна светска суета, като на нея да бъдат поканени само най – близките им приятели. Това надали ще се случи, тъй като преди последната си професионална победа Кубрат Пулев заяви, че неговото желание е да се венчаят на боксовия ринг при препълнена зала.

В момента Андреа работи по своя последен видео проект, който се очаква да задмине по пищност дори и най – смелите ѝ досегашни творби. Певицата загатна тайнствено, че за новия клип е поканила една от най – големите спортни звезди на България, но дали това е нейният любим Кубрат така и не поиска да отговори.

Андреа – Неблагодарен:

http://www.youtube.com/watch?v=rZcTE_QGGjk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.