Ники и Алисия се събраха – този път наистина (Снимка)

Ники Михайлов и Алисия отново заедно

Ники Михайлов и Алисия
Ники Михайлов и Алисия

Вече няма съмнение – Ники Михайлов и Алисия се събраха! Най – солидното доказателство за това е невероятният подарък, който националният вратар направи на малкият Валерко – супер луксозна играчка „Ламборгини”! Снимката на щастливото дете бе публикувана във „Фейсбук” профила на футболиста и предизвика умиления сред огромна част от феновете.

Безспорен интерес буди и коментарът на Ники под снимката на Валери Божинов – младши, който гласи: Помолих за истинско Ламборгини, какво по дяволите, е това!? След което Михайлов хвали малкия си приятел, че отрано знае какви коли да харесва.

Валери Божинов младши
Щастливият Валерко с подарък от бате Ники

Алисия и Ники Михайлов преживяха бурен любовен романс, който продължи малко повече от три години. Връзката им започна със светски скандал и завърши по същия начин. Въпреки всичко новината за раздялата дойде като гръм от ясно небе, защото те бяха срез звездните двойки, които вдигаха най – малко подозрителен шум около себе си.

Шест месеца след началото на края, прогнозите за сдобряване на Ники Михайлов и Алисия се сбъднаха, като това не стана без поредица от тежки сътресения. Първо вратарят бе изловен на няколко пъти в горещи сцени с известни и неизвестни красавици, които нараниха бившата му половинка. След това певицата започна да се среща тайно с бившия си Валери Божинов, поради което на секундата тръгнаха слухове за сдобряване.

„Това е хубава новина. Пожелавам на Алисия и Ники Михайлов да се сдобрят окончателно и да изгладят недоразуменията. Все пак те са млади хора и не е чудно да се разделят за по няколко месеца. За да разбереш, че си изгубил нещо, първо трябва да усетиш липсата му”, коментира почитателка на футболиста.

Алисия – Официално чужда:

http://www.youtube.com/watch?v=d9lqXV_N3hg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.