Забраниха пор*ото по телевизията с тайна заповед на СЕМ

Голяма мъка – оставаме без по*но

спряха еротичните филми
спряха еротичните филми

Тежка мъка налегна почитателите на телевизионните порно канали, след като началникът на СЕМ Гого Лозанов съобщи, че от този момент нататък държавата ограничава излъчването им. С държавен декрет – споразумение с кабелните телевизии, свободният достъп до филми за възрастни спира и те вече няма да се предлагат към свободните тв пакети.

Искаш пор*о – плащаш такса достъп с код

Любителите на пикантни преживявания вече ще трябва да плащат допълнително, ако искат да гледат любимите си филми. Това се прави с цел защита на българските деца, които в последните години научаваха тайната на възпроизводството още от най – ранните си години.

Също така от СЕМ са се амбицирали да прекратят пиратските прожекции на програми и филми от кабеларките. Вече ще бъде напълно достатъчно да се пусне сигнал до комисията, за да се задейства тежката държавна машина. Най – тежко е положението в малките населени места.

Георги Лозанов
Лозанов спира еротиката

Лозанов припомни, че цифровизацията започва на 1 ноември т. г. Сред основните цели е да се набавят декодери за всички желаещи, които са само 20 % от хората, които гледат телевизия у нас. Останалите 80 на 100 са клиенти на кабелните оператори. До момента СЕМ е издал лицензи на общо 9 програми, които ще бъдат излъчвани в цифровия ефир, а от догодина ще бъдат добавени още 2 програми на Българската национална телевизия.

Будни граждани коментираха, че инициативата на СЕМ на практика ще остане без големи последствия, тъй като новите разпоредби по никакъв начин не предвиждат ограничаване на простотията и софт порнографията в поп – фолк продукциите.

Ето го човекът спрял пор*ото по тв:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.