Цветелина Бориславова бяга от България – с видео

Цветелина Бориславова
Цветелина Бориславова

Бившата приятелка на министър – председателя Борисов, Цветелина Бориславова с бързи темпове разпродава бизнеса и имотите си и се готви да емигрира в САЩ. В началото на тази седмица изскочи информацията, че мултимилионерката е спазарила дяловото си участие в СИБанк от 16,1 % срещу крупната сума от 141 млн. лв. С този акт Бориславова окончателно замита следите си. И вече трудно ще може да й се дири сметка за престъпния начиин, по който придобива СИБанк отцветелина бориславова ковчежника на екс-премиера Иван Костов, Славчо Христов.

Според източници, близки до Цветелина Бориславова, бившата половинка на Бойко се готви да напусне България завинаги. Досущ като друга една безумно богата българка (Дарина Павлова) и Цвети възнамерявала да се сдобие с американски паспорт като закупи десетина задокеански имота. Особено привлекателна за Цветелина Бориславова била една конкретна клауза от декларацията, която подписваш, за да станеш американски гражданин. А именно: Декларираш, че няма да посещаваш родината си за период от 5 години напред.

Бориславова се страхува от съдебно преследване и има Цветелина СИБанксериозни основания за това, издава нашия източник. Получила е информация, че след Местните избори през 2011-та г. прокуратурата ще й повдигне обвинения за финансови злоупотреби и други далавери. Знае също така, че не може да разчита на подкрепа от бившия си приятел Бойко Борисов, с когото отдавна са в ледени отношения. Припомняме, че любовния романс между Цветелина Бориславова и Премиера приключи преди година и половина и оттогава двамата избягват дори да се срещат по делови въпроси.

Джордж Сорос ли стои зад проекта Цветелина Бориславова – Бойко Борисов?! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Tova, che byaga ot BG, kakto vsichki drugi , koito okradoha nai-banditski naroda i durgavata e , vyarno. Tova, che si kupuvat imoti v chugbina edin do drug e vyarno, za da ne mogat da im gi konfiskuvat v BG e sushto vyarno. Tova , che znayat rano ili po-kusno idva strashniya sud i shte trybva nyakoi da otgovarya e sushto vyarno. No ne e vyarno, che sa v loshi otnosheniya s B.B. Tova e za pred prostoludieto. Istinata e , che po tozi nachin ozapanata Borislavova, spasyava ozapaniya do gusha B.B. Neka da se znae, che strashniyat sud , nyama da e BG pravosudieto. Tova shte e onzi kudeto vigda, pomni i nezabravya i prisudite toi shte razdava. Do 10- toto im pokolenie nared. Adut shte doide skoro za tyah, i oholstvata im skoro shte seknat. Predateli, lakei, pagove i vsichki bokluzi okolo tah i zaedno s tyah shte budat sudeni po nai-surovite zakoni na sudbata i na givota.Tam proshka nyama! Dokazatelstva ot gniloto BG- MVR u Sud nikoi nyamada im poiska.Vsichki dokazatelstva i fakti otdavna sa zapameteni v deloto na Strashniya sud!

  2. Цветелина бориславова – един / една от топ-престъпниците на България трябва да бъде екзекутирана публично с изстрел в тила , както екзекутират подобни престъпници в милиарден Китай……………..!

  3. Бяга ама по съвсем други причини,а те са същите които накараха дозина инвеститори да изтеглят капиталите си не само от Б-я в цял свят се случва под прикритието на фин.криза,и така още повече да ожесточат последните ни дни.Планетата ни очаква катастрофични събития и елита на света го знае,за това изтеглят капиталите си полека за да не бие много на очи и се отправят към САЩ където има специално изградени бункери.Не ни казват за да не създават паника,няма да има край на света ,но вероятно ще има много сериозни апокалиптични събития.Научно е доказано че периодично планетата ни изживява такива цикли и то не от вчера,а от скоро има сериозни доказателства за наближаването,за които също не се говори много,но ако човек се интересува може да намери отговори.

  4. кучка,докара Дянков,за да папате,ало мръсницо 10живота напред и отрочето ти не можете да си изхарчите милиярдите,ами така е парите не топлят легло,вземете си пачките с мама ти и дано ви стоплят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.