Потресаващо: Изравят нови трупове днес!

Невероятна жестокост с нови разкрития за кърваво отмъщение и убийства

килърите 3
Полицаи ровят земята за нови трупове

Криминалистите продължават да правят потресаващи разкрития за зловещата дейност на „Килърите 3”. През целия ден днес ченгетата ще ровят земята за нови жертви в района на Перник тъй като се смята, че там са заровени други две жертви на Райко Кръвта и неговата жестока банда.

„Днес продължаваме с разкопките, за да търсим нови две жертви на групата за поръчкови убийства. На този етап няма да навлизам в повече подробности, тъй като е възможно да засегнем лица, за които може да се окаже, че не са свързани с конкретния случай. Мога да спомена, че тези хора всъщност са извършвали международна престъпна дейност в огромни размери”, съобщи ген. сека на полицията Светлозар Лазаров.

Разследват съпричастността на Килърите 3 към убийството на Мирослава

килърите 3
Очакват се още разкрития от Килърите 3

С. Лазаров каза още, че в момента криминалистите проверяват за гореща връзка между хората на бай Васо и зверското убийство на Мирослава от Перник. В настоящия момент материалите по това дело не са приобщени към документите на пернишката банда, доказано е, че са виновни са ликвидирането на Теодор Неофитов – Ханс.

Бивши членове на Килърите 3 пропяват пред полицията

Убийците на Ханс са разкрити благодарение показанията на някои от бившите членове на мократа група – Сиси, Шатката и Психото. Тези тримата изпели и майчиното си мляко, след като били арестувани и усетили желанието на закона да въдвори ред след години бездействие.

„При ареста им показахме, че могат да „разчитат” само на нулева толерантност. Освен за Ханс, те разкриха връзка на бай Васо и Райко Кръвта с убийствата на Кьоравия от Благоевград и Георги Илиев. Имаме достатъчно събрани данни, остава да изчистим доказателствената част. Ако това стане, всичките сведения ще се включат към обвинителния акт”, обясни главният секретар на МВР.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.