Мария Игнатова довела Преслава до анорексия

Преслава слабаМария Игнатова е отключила анорексията на фолкпевицата Преслава, смятат техни приятели.

Това се случило, когато двете бяха в доста обтегнати отношения заради Петко Димитров. Само едно изречение, изпуснато невинно или от злоба по адрес на певицата се превърнало в  причина тя да получи мания за отслабване  и да  намрази храната. В интервю за светско списание кльощавата Мария се изцепва: „Не ми харесва Преслава, много е дебела!“. Отговорът е по повод шеговития въпрос на журналиста дали любимата на Рачков би се съгласила да участва с Преслава и Петко Димитров в тройка.

Жените знаят къде да забият жилото си и тези уж неволно изпуснати думи се забили дълбоко в съзнанието на певицата. Мария слабаТя наистина решила че е много дебела и се подложи на такива зверски диети, че сега е по-слаба от самата Мария. Това обаче е проблем, който фолкдивата не знае, че има. Пълният отказ от храна, пиенето на хапчета за отслабване, дъвкането на моркови и марули са превърнали певицата в призрак. Тя не е красива така и изглежда болна. И наистина е болна, при това от анорексия и трябва спешно да вземе мерки, твърдят притеснени нейни приятели. Обхваната е от мания за отслабване и непрекъснато повтаря, че е дебела, а ние виждаме, че при по-силен вятър ще излети. Те са загрижени за приятелката си и се чудят как да я накарат отново да яде, преди болестта да е станала необратима. Засега положението може все още да се овладее, но ако диетата продължи още малко, май ще се наложи влизане в клиника. Мария Игнатова си мисли, че е образец за красота, но хората смятат, че не само е прекалено слаба, а направо грозно слаба. Но тя пък има друг проблем – не може да напълнее.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. а на мен пък не ми харесва МИ, нищо че не е дебела, не е секси, няма самочувствие, няма вкус за мъжете, бе кво ли има

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.