Рут Колева изгърмя: С Любо сме заедно, не ни разделяйте

Певицата не иска повече клюки 

Рут Колева
Рут Колева

Татуираната певица Рут Колева избухна в личния си „Фейсбук” профил и отхвърли твърденията, че с гаджето ѝ Любо са разделени. Тя призова всички коментатори да си затворят устите и да си вържат пръстите, защото вече не можела да издържа писането на купища измислици по неин адрес.

„Ето ви снимки, на, заедно сме! Какво искате повече, престанете да пишете напред – назад. Обичаме се, бременна съм, заедно сме на морето! Как да го кажа по друг начин, не ни разделяйте повече. Всяка статия по въпроса ме вади от равновесие и ме натъжава, много пъти плаках от мъка и яд”, обясни на публиката Рут.

Рут Колева и Любо попаднаха в полезрението на медиите заради участието си в „Къртицата”. Тяхната любов започна бурно и драматично, оставяйки почитателите на телевизионната бурлеска буквално без дъх. Заради новата си изгора, певицата безмилостно заряза старият си приятел Калоян и дори на няколко пъти го засегна, че не е никакъв мъж.

Рут Колева и Любо
Рут и Любо доказват, че са заедно

Една от най-обсъжданите двойки в българския шоубизнес в последно време, която многократно вече беше разделяна и събирана от медиите, окончателно опроверга наскоро появилия се слух в пресата, че всеки от тях е поел сам по пътя си.

Интернет потребители обаче се отнесоха доста скептично към изказването на Рут Колева и я заподозряха в организирането на поредния медиен шарж. Дори към двойката заваляха бурни реки от обвинения, обвинения в лъжа и желание за правене на евтина реклама. Мнозинството ги призова щом се обичат – да се обичат, но без повече изявления от подобен род.

http://www.youtube.com/watch?v=HDvsWVAPBEU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.