Доносници накиснали Тачо пред Жени Калканджиева

Тайни врагове на Тачо снесли истината пред Жени

Жени Калканджиева и Тачо
Жени Калканджиева и Тачо

2 седмици след официалната раздяла между Жени Калканджиева и мъжа ѝ Тачо миската сподели, че е научила за изневярата чрез телефонно обаждане от „доброжелатели”. Доносът долетял като гръм от ясно небе, но тя успяла бързо да се съвземе и дори благодарила на информаторите, че са ѝ отворили очите.

„Не живея на Луната и знам, че всеки ден се случват подобни работи. Ако трябва да сме реалисти, изневярата не е истинската причина за раздялата, а поводът за който да се хванем. Истината е, че между нас доста често имаше неразбирателство, мненията ни почти никога не съвпадаха и не на последно място – всеки си отстояваше своето. Тези на пръв поглед малки нещица помрачаваха щастието ни и се изнервяхме постоянно”, споделя най – красивата българка.

Жени Калканджиева признава, че съвсем не ѝ е приятно в тази ситуация, но се надява всичко да отмине и разчита на времето, което винаги лекува. Настоятелно уточнява, че не изпитва лоши чувства към Тачо, дори не е раздразнена от неговото предателство. Не възнамерява в никакъв случай да вади „кирливите ризи”, както направиха други разделили се известни личности, нито пък някога да каже лоша дума за бившата си любов.

Жени Калканджиева и Тачо
Жени не иска да се кара с Тачо

„Все пак мисля, че хората трябва да се разделят културно. И през ум не ми минава да забраня на детето ни да вижда баща си, само защото аз не се чувствам добре и съм сърдита.

Не е нормално да лишаваш това малко същество заради собствената си злоба

Ако детето вижда как родителите му живеят със злоба на сърцето, тази омраза мигновено попива в него, по този начин няма да го направиш добър човек. Няма как да плюя по този, с когото съм делила всичко през последните шест години. И двамата искаме Георги да е здрав и щастлив, да се чувства обичан”, допълни Жени Калканджиева.

Бракоразводното дело ще бъде насрочено за началото на септември, когато магистратите се връщат от заслужена почивка. Жени допълва, че Тачо и сега продължава да се държи отговорно към сина им и въпреки че вече живее при Зорница, всеки ден идва да го вижда и извежда на разходка. Вечер задължително звъни, за да разбере как е малкият, има ли нужда от нещо и ако е необходимо да се притече.

http://www.youtube.com/watch?v=wRiS6f52MCo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.