Милко Калайджиев: Наистина шамаросвах жена си

Милко призна за семеен скандал отпреди години

Милко Калайджиев
Милко Калайджиев

Милко Калайджиев призна откровено, че преди години наистина е нашамарил здраво вярната си половинка Маргарита. Певецът отвори старите рани почти пет месеца, след като името му бе забъркано в ужасяващ случай на семейно насилие, при който направо потроши от бой жена си, след като я хвана на калъп с неин колега.

Тогава Милко отрече категорично раздуханата от медиите информация и я нарече пълна измислица. По – късно обаче се сетил, че между него и Маргарита преди около десет години действително е имало едно – единствено недоразумение и това навярно е послужило като източник на информация за журналистите, първи описали случая.

Милко Калайджиев и Маргарита
Милко Калайджиев ступал Марго преди години

„Когато шумотевицата около измисления побой над жена ми отмина се сетих, че преди много години, може би около десет, с нея се скарахме здраво. Но причината съвсем не беше изневяра или ревност, а унаследен от леля ѝ имот. Връзката ни бе още в началото си и тя като всяка жена пробваше дали номерата ѝ ще минат пред мен. Тогава леля ѝ преписа парцел в центъра на Свиленград, а тя си затрая. В края на годината естествено трябваше да плащам данъци и истината излезе на бял свят. Не помня дали съм я бил, но се скарахме здраво – да се научи да не ме лъже”, припомня си хитовият поп – фолк изпълнител.

След този случай Маргарита си слага още една обица на ухото и в крайна сметка повече дори не си помисля да шикалкави. Каквото и да се случи винаги първо споделя с мъжа си Милко Калайджиев, премислят ситуацията и чак тогава правят каквото ще правят. Не много след въпросния скандал заради укрития имот се раждат близнаците Сашко и Тони, което окончателно сплотява и без това задружната фамилия.

Милко Калайджиев – Готина си:

http://www.youtube.com/watch?v=LSTlRAlMetw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.