Алисия удари шута на Ники Михайлов

Алисия кракаАлисия обяви, че окончателно е приключила с Ники Михайлов. Това певицата направила пред доведената майка на бившия си любовник.

От години гимнастичката Мария Петрова е твърдо против връзката на завареното си чедо и фолкпевицата. Тя никога не кани Алисия на семейни празници, сърди се на Ники, ако той пренебрегне железните правила в къщата е не се появи на някое празнуване, но сам. По време на концерта на Лили Иванова в Лозенец двете се случили маса до маса.  Те се направили, че не се виждат и не се познават, а Алисия най-после намерила сгода да унижи евентуалната си свекърва.

Вече няма Холандия, няма Италия, спирам всякакви пътувания, било каквото било – казала високо тя. Свободна жена съм е ще  си  търся гадже. Алисия и НикиАма този път сериозен мъж, а не мамино и татково детенце, което не знае какво иска. Двете компании – на Мария и на Алисия се гледали намусено и всяка решавала да уязви другата. Бившето златно момиче на България не иска да даде сина си на някаква фолкаджийка и на Алисия й писнало. Дамата винаги й давала игнор от всякакви семейни събирания и настройвала сина си срещу приятелката му. За Коледа тя отново се заинати и не покани любимата му и се наложи Ники да отведе Алисия далеч в чужбина на райски остров, за да компенсира обидата от семейството си. Сега не е ясно двамата дали пак са разделени, но обидата в младата жена тлеела дълго време. Тя обявила, че е свободна, но вече никой не вярва. Преди няколко месеца двамата обявиха официално раздялата си, а след това тайно отидоха заедно на почивка в Дубай, а после на море.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.