ДесиСлава: Не страдам от косопад

ДесиСлава обори твърденията, че е засегната от косопад

ДесиСлава
ДесиСлава

Красивата певица ДесиСлава категорично отрече всички публикации по медиите, че е засегната от тежка форма на оплешивяване и под дърво и камък търси сигурно средство срещу косопад. Тя беше категорична, че ако коментарите по темата не престанат, ще бъде принудена даде официална пресконференция, защото практически ѝ е писнало от подобни измислици.

Според клюките, ДесиСлава започнала да страда от косопад заради силния стрес, на който е подложена в последните месеци. За никого не тайна, че икономическата криза засегна дори и богатия поп – фолк бранш, поставяйки звездите в патова ситуация и карайки ги да търсят всякакви начини за оцелеят.

Допълнителни усложнения предизвикали и непрекъснатите сцени на ревност, които бившият съпруг на ДесиСлава – Михаил, режисирал по интернет заради връзката ѝ с ММА боеца Светлозар Савов. Явно Мишо не може да преглътне любовта си към красивата певица и все още имал собственическо чувство към нея.ДесиСлава

Според изявленията на водещи коафьори, ДесиСлава получила косопад и заради множеството козметични процедури по косата си – боядисване, къдрене, изправяне, увиване и прочие. Между другото, според професионалистите, повече от половината певици страдат от някаква форма на оплешивяване поради тази причина.

„Почти всички от тях си поръчват екстеншъни заради оредяването на косата си. Комбинацията от перхидрол и допълнителните кичури е пагубна, лесно предизвиква начупване и окапване на косъма”, споделя известен фризьор.

ДесиСлава – „Мръсни поръчки“:

http://www.youtube.com/watch?v=GtxL4vQRoKM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.