Моден спец: Новата „Мис България“ вече е избрана!

мискитеИли организаторите на конкурса „Мис България“ са невежи и са допуснали грешка, или победителката е нагласена, смята Страхил Гановски, който е  известен в нашите модни среди като един от най-големите спецове и един от основоположниците на всички  конкурси „Мис” у нас.

Той в  момента е консултант на „Мис Вселена”.  Гановски  сподели, че риалитито „Мис България“ 2013 е в пълен  разрез с част от правилата на световния конкурс.  Той твърди, че момичетата  там са събрани на случаен принцип просто за шоуто, за бройката 18, но не и за истинска конкуренция. Ако бях там, още първи ден, щях да дисквалифицирам поне шест от кандидатките, категоричен е той.  На първо място Миглена, която е много симпатична, но е на 31 години. Едно от условията да участваш в „Мис Свят“ е да си между 18 и 25 години. Още при това условия отпада красивата Джулия, която е на 17, още няколко, които не са навършили 18 и съответно Миглена. Даниела Мис България

Друго условие е да нямаш татуировки по тялото. Тук веднага отлитат още няколко девойки, начело с Пенка, защото Звезделина вече я няма. Още повече ще отпаднат заради трето условие – красавиците да не са се снимали голи. Тук отново възниква въпросът какво изобщо е правила Звезделина в конкурса, тъй като тя не отговаря и на още едно – да нямаш драстични корекции по тялото, а тя имаше сума ти кубици силикон. Да не говорим за ръста, който трябва да е над 170 сантиметра, където група дребнички девойки също отпадат автоматично.

Гановски смята, че Мис България вече е избрана и тя може да бъде само една – Даниела от Бургас. Тя отговаря на всички критерии – визия, височина, липса на татуировки и корекции, образование /два бакалавърски степени/ и…скромност. Момичето до такава степен не се набива в очи, че никой не може да се сети коя е тази Даниела. Тя не изпада в конфликти, не крещи, не се лигави, не парадира и е толкова незабележима, сякаш знае, че трябва да стои кротко един месец и ще бъде избрана. Характерно за нея е и че нито веднъж не е номинирана от журито, което номинира дори затова, че не изглеждаш добре на снимка с умрял шаран. Експертът съветва зрителите да не се хабят с СМС-ите, защото голяма част от техните избранички, просто няма как да бъдат избрани по една или друга причина и се намират там за пълнеж, или да правят шоу.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CMWxTUcea_w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.