Марта Вачкова се поболя от безсъние

Симпатичната актриса страда от старческо безсъние

безсъние
Бзсъние мъчи Марта Вачкова

Марта Вачкова призна, че е засегната от старческо безсъние и с мъка си спомня за младите години, когато имала възможност да се излежава до обяд когато си иска. Възрастта обаче си казва думата и сега любимката на народа не може да спи повече от два – три часа на денонощие.

Специалисти обясняват, че страдащите от безсъние са изложени на огромен риск от развитие на всякакви болести. Сред основните причинители на този медицински симптом са стресът, физическата и психическа преумора, наднорменото тегло, липсата на двигателна активност. Може да се тушира с приспивателни, но употребата им не е за препоръчване, тъй като пациентите развиват наркозна зависимост към подобен род медикаменти.

Марта Вачкова
Марта Вачкова лудна по диети за отслабване

За щастие Марта Вачкова е започнала да бори безсънието с природосъобразни средства като здравословно хранене, леки утринни разходки, билкови чайове, диети за отслабване. Понеже така и така всяка сутрин става по изгрев слънце, вече намира време за сутрешна гимнастика, която я зарежда с положителна енергия за целия ден. След това похапва пресен плод, а задължително след ставане от сън пие по чаша студена вода.

„Обожавам вкуса на водата. Дори и след поредната безсънна нощ ми е повече от приятно да започна деня с чаша студена вода защото смятам, че така измивам стомаха си. Това научих от Лили Иванова, която заради гърлото си я пие гореща с лимон. Напоследък избягвам всички тежки храни, които са особено вредни в големите жеги”, обяснѝ Марта Вачкова.

http://www.youtube.com/watch?v=v0NkB8UMxLo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.