Срам! Хванаха Звезделина в зверска лъжа!

Скандалната миска е раждана на село

Звезделина Иванова
Звезделина Иванова

Най – одумваната кандидат миска Звезделина Иванова бе хваната в нагла лъжа. Докато тя тръбеше навсякъде, че е раждана в София се оказа, че всъщност е поела първата си глътка въздух в село Дъбравино, което отстои на около 50 километра от Варна.

„Аз съм Звезделина Иванова, от София съм. Тук уча икономика и работя”, твърдеше смуглата красавица в своята видеовизитка на кастинга за „Мис България”. Всъщност, както стана ясно тя е родена в Дъбравино, а е отраснала в квартал „Аспарухово” на Варна, който е известен преди всичко с високата концентрация на ромско население.

Слави Трифонов Звезделина
Слави Трифонов и Звезделина

В хайлайфа на столицата пък се говори, че Звезделина се срамува от произхода си, защото баща ѝ е циганин. Това за никого не е тайна отдавна, защото произходът на брюнетката си личи повече от ясно от нейните детски снимки. Дори някои са категорични, че въпреки пластичните операции, има доста сходни черти с циганката Пенка.

„Явно Звезделина много се срамува от произхода си. Аз лично не виждам нищо лошо, защото никой не е виновен къде и как се е родил. Виновен можеш да станеш после, всичко зависи от самия теб и поведението ти. На няколко пъти се подочуха слухове, че е замислила самоубийство от срам, но не вярвам да се стигне чак дотам”, коментират другите миски.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=_8qHUmY84uc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.