Алекс Раева заряза гаджето и хукна по мъже

Алекс Раева си отпусна месец за нови преживявания

Алекс Раева
Алекс Раева

Явно летните горещини размекват мозъците на известните личности. Певицата Алекс Раева на свой ред го удари през просото и заряза гаджето си диджей Дончо, изоставяйки го на произвола на съдбата и търсейки нови удоволствия от живота.

Интересно е, че самата Алекс Раева опитва да извини простъпката си с твърдението, че двамата са се разделили за не повече от 1 месец. Като основна причина за напускането на Дончо тя изтъква участието си като водеща на „Х Фактор”, поради което трябвало да обикаля по пътищата на родината заради кастингите.

Алекс Раева и DJ Дончо
Алекс Раева и DJ Дончо

„Всяка жена има нужда да остане малко сама. Така да се каже – да се зареди с нови емоции, да си намери нови приятели и тръпки. Щом съм го напуснала за един месец не значи, че веднага ще скоча в леглото на някой друг. Не, това съвсем не е така. Но веднъж имах една нещастна любов и оттогава се научих, че огънят се поддържа само и единствено с временни раздели и сдобрявания”, сподели певицата.

Алекс Раева разказа и тъжната история за своята несподелена любов. Още в ученическите си години се влюбила безумно в някакво момче и отначало нещата потръгнали. Тя била всеотдайна, откликвала на всичките му позиви и желания. Краят обаче дошъл твърде бързо, след като неверникът се хвърлил в прегръдките на друга. След този случай Алекс държи мъжете на разстояние и не им позволява да пробият невидимата броня на нейното сърце.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jzFwPLvsjl0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.