Бивши висаджии рекетират Мая Илиева

maya1Мая Илиева, вдовицата на покойния висаджийски бос Георги Илиев, отново е рекетирана от бивши съдружници на мъжа си. Това е основната версия на криминалисите за бомбата, която избухна във Варна преди дни.

Взривното устройство избухна пред дома на Радул Иванов – бащата на Ники Шванца, любовника на Мая Илиева. Целта на бомбата не е била да разрушава или да убива, а само да сплаши, категорични са сапьори. Домът на бащата на Шванца е бил доста удобен за бомбаджиите, тъй като не се охранява с видео наблюдение.

Въпреки слуховете, че Мая Илиева е зарязала младото си гадже, според

Самонадеяният Ники дразни аверите на Жоро Илиев
Самонадеяният Ники дразни аверите на Жоро Илиев

запознати, раздялата е само привидна. Вдовицата на Жоро Илиев предпочитала да бъде дискретна с Шванца, за да не дразни аверите на покойния си съпруг. Преди няколко месеца новата изгора на Мая Илиева беше смачкан от бой от Христо Асенов – Бацата, един от най- близките приятели на убития през 2005 бос на ВИС-2. Шванца се хвалил нагоре- надолу из Варна, че спи в леглото на Главния, което предизвикало гнева на Бацата.

След смъртта на Илиев, Мая постоянно се разправя с бизнес партньорите му
След смъртта на Илиев, Мая постоянно се разправя с бизнес партньорите му

Според криминалистите, вдовицата на Георги Илиев е в остър конфликт с бивши съдружници от ВИС-2. След смъртта на мъжа си, Мая получи няколко хотела по морето, които побърза да обяви за продажба. В същото време, бизнес партньорите на Главния възнегодували, че бившата манекенка прибира парите от сделката, а не ги дели с тях. Хотелите били строени с общи средства на ВИС-2, затова и на тях им се полагал процент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.