Гавра с кандидат- миската Ваня! Срещнаха я с баща й

vanqКрасивата Ваня от Пловдив проля порой от сълзи в предаването „Мис България“.

Момичето с най-трагична съдба, което е останало сираче, тъй като баща му е удушил майка му преди 16 години се изправи пред най-големия си страх. Възползвайки се от личната й драма, продуцентите решиха да съберат малко зрителски интерес и принудиха кандидатката за пръв път от 16 години да застане лице в лице срещу баща си. Тя упорито отказваше, обясняваше, че не го е виждала много години и не иска да го вижда, защото й е отнел най-скъпото нещо на света – майка й, но Кирил Ефремов и Камелия я притиснаха и й обясниха, че трябва да го изслуша. манекенки

Слава Богу той беше на запис, а не го бяха довлякли на живо в студиото. През сълзи момичето изслуша обърканата изповед на мъжа, когото не познава. Той каза, че съжалява, че я моли да му прости и с упование отбеляза, че има същата коса и същите черти, като на майка си. Тя също участваше в конкурси, спомена Илко, сякаш жена му за малко е излязла от къщи, но иначе си и жива и здрава. Искам да ми се обадиш по телефона, да се видим, да пием по едно кафе и да ти разкажа всичко. Да се опознаем и да ти бъда истински баща.

Не искам – избухна в сълзи момичето. Не искам да гледам този човек, махнете го! Никога няма да му простя. След време може би ще намеря сили да го изслушам, но няма да е скоро. Не мога. Боли ме! Не искам! Водещите се втурнаха да я успокояват от преживения шок, но и щастливи, че са постигнали желания ефект. В публиката ридаеше бабата на Ваня – майката на погубената й майка. Това не е точно конкурс „Мис България“, а риалити за рейтинг на телевизията, каза сърдито бащата на другата номинирана за изгонване – Велина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Случайно гледах този епизод и беше ОТВРАТИТЕЛНО,много меко казано.Пожелавам на продуцентите или които там гении са сътворили тази гадост същите изживявания и емоции !!! А и съм сигурна,че и без моите пожелания ще ги сполетят даже и по- силни такива емоции!Защо не се замисляме,че това , което правим се връща към нас самите със страшна сичла!?!

  2. Случайно гледах този епизод и беше ОТВРАТИТЕЛНО,много меко казано.Пожелавам на продуцентите или които там гении са сътворили тази гадост същите изживявания и емоции !!! А и съм сигурна,че и без моите пожелания ще ги сполетят даже и по- силни такива емоции!Защо не се замисляме,че това , което правим се връща към нас самите със страшна сила!?!

  3. Случайно гледах този епизод и беше ОТВРАТИТЕЛНО,много меко казано.Пожелавам на продуцентите или които там гении са сътворили тази гадост същите изживявания и емоции !!! А и съм сигурна,че и без моите пожелания ще ги сполетят даже и по- силни такива емоции!Защо не се замисляме,че това , което правим се връща към нас самите със страшна сила!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.