Къци и Емо Чолаков са братовчеди?

Фенове заподозряха родствена връзка между Къци и Емо Чолаков

Къци Вапцаров
Къци пак разказва виц

Разгорещени почитатели на телевизионните водещи Къци Вапцаров и Емо Чолаков започнаха да търсят родствена връзка между тях. Въпреки че на външен вид двамата нямат нищо общо, наблюдателни зрители откриха невероятно сходство в характерите, което може да се дължи само на общо родословие.

„И двамата станаха известни най – вече с безбройните глупости и тъпи лафове, които ръсят от телевизионния екран. В това отношение толкова много си приличат, че всички ние започнахме да си мислим, че са поне първи или втори братовчеди. Понякога наистина са забавни, но в повечето случаи направо досаждат”, коментира интернет потребител.

Емо Чолаков
Емо Чолаков

Всъщност, истинската причина за недоразумението е новата „Фейсбук” страница, която Емо Чолаков си направи наскоро, за да изследва своята популярност. Да, той наистина събра доста голямо количество лайкове за кратък период, но антикоментарите също не са толкова малко. В тях преобладават сравненията с достопочтения Къци и препоръки към двамата да престанат с тъпите лафове.

„Определено Емо Чолаков е по – трагичен от Къци, защото хората очакват от него точна и вярна прогноза за времето, а не плоски вицове и шеги. Вапцаров пък от години е втръснал на всички със своите анекдоти, които повтаря като робот на всеки пет минути”, коментират в социалната мрежа.

Къци в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=hMwsV34WSzM

И Емо ЧоДаков:

http://www.youtube.com/watch?v=i7iNhTeuGe0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.