Чудо! Вадят Бостънският удушвач от гроба да го „разпитат“

Бостънският удушвачПробив в ДНК-технологиите  позволявя  установяването на пряка връзка между мъжа, който  се призна  за „Бостънския удушвач“ и последната жертва от серийните  убийства от 60-те години на миналия век , които са приписвани на известния и станал нарицателен сериен убиец.

Досега официално не е било доказано, че Албърт ДеСалво, който си призна, че той е убиецът и истинският удушвач са една и съща личност. Според официални източници тялото на Албърт ДеСалво ще бъде ексхумирано и изследвано, за да се потвърдят резултатите. Това ще стане като се вземе ДНК от роднините на последната жертва – 19-годишната Мери Съливан и от роднините на ДеСалвио. трупТогава ще стане сто процента ясно дали е заловен и съден този, който е трябвало.

Бостънският удушвач беше хвърлил в страх целия град през 1962 -1964 година. През този период той изнасили и удуши единадесет жени, които нямат нещо общо една с друга и полицията трудно откриваше връзката между жестоките убийства.  Тогава най-неочаквано Алберт си призна за зловещата серия, но беше осъден без нито едно желязно и пряко доказателство.  Той беше с доживотна присъда и почина, промушен от нож при сбиване между затворници. Пред един от тях се похвалил, че той убил жените, но сега се появиха съмнения. Прокуратурата не е успяла да докаже присъствието му на всички убийства и се смята, че ДеСалвио или си е признал, за да получи слава, както правят други леко смахнати личности в опита си да се почувстват значими. Другата вероятност е осъденият да е извършил само част от престъпленията и да е имало още един незаловен луд, който просто го е имитирал. Тази версия съществува отдавна, тъй като между част от убийствата няма прилика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/i9eQSLNMxj4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.