Марта Вачкова се осмели да се покаже по бански, но с…министър

марта и владоМартина Вачкова пусна своя снимка  по черен бански костюм как плува  заедно с Владимир Пенев – министър на културата в служебното правителство на Марин Райков,  в басейна  в село Баня, Разложко.

Там се проведе театралния фестивал „Звездите на театъра“ и тримата с Катето Евро се отклонили от програмата и се хвърлили в басейна, но използвали Катя за фотограф. Тя също метнала морни телеса в басейна, но не посмяла да се снима. Излизането на снимката породи доста противоречиви коментари в мрежата. Всички знаят, че Вачкова е забранила да я снимат по бански и близо две години рева от възмущение, че я бяха щракнали гола край Синеморец. Проблемът не беше в голотата, а в телесата, които се диплеха на катове по нея и гледката беше ужасяваща. МартаТя наподобяваше излязъл на брега хипопотам, но той поне естествено си е дебел и надиплен, а при актрисата гънките сланина идваха от несекващ апетит и поглъщане на храна, които бяха обезформили тялото й.

Сега обаче Мартина умело използва ефекта на водата и обектива, насочен под определен ъгъл. Водата размива формите, прави човек да изглежда два пъти по-слаб и най-големият дебеланко може да изглежда перфектен. Дори да не изглежда перфектно, актрисата все пак е с бивш министър на културата и може да жертва част от килата заради височайшата компания. Някои даже предполагат, че снимката е обработена и с фотошоп. Никой не знаеше, че Вачкова и Пенев са толкова близки. Тя сега демонстрира тази близост през всички. А мъката си по управляващите от ГЕРБ изля не къде да е, а като коментатор в „Къртицата“. На всеки лайф, на който се появяваше, тя отпарвяше по някой злъчен коментар за простите избиратели, за резултата на изборите и заплахата за демокрацията, нищо че нея никой с нищо не я заплашваше.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SZlsh863cp8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.