Николета въртяла на пръста си и Ники Михайлов

По същия начин Николета сега командва и Валери

Николета Лозанова
Николета Лозанова

Ники Михайлов отпусна душата си пред приятели и призна, че навремето с Николета се разделили, защото непрекъснато се опитвала да го командва. Бившата плеймейтка номер едно била изключително находчива в манипулациите, използвала всички позволени и непозволени инструменти.

Припомняме, че след раздялата на Ники Михайлов и Николета, националният вратар пострада доста сериозно. Тогава супер скъпото му „Фефари” бе залято със сярна киселина в Пловдив и се заговори, че именно Лозанова е подкокоросала старите си гаджета да свършат мръсната работа.

Николета Лозанова
Николета Лозанова тормозела Ники Михайлов

Точно след този случай нервите на Ники Михайлов не издържаха и след като се хвана с Алисия, обяви безсрочна война на Николета. Пред медиите играчът направи унищожаващо женското самочувствие сравнение като заяви, че ако другите мацки са като „Мерцедес”, то Ни Ло може да се сравни само с „Трабант”-че.

„Явно на Ники сега му е доста тежко след раздялата с Алисия. Защото по принцип той е весел човек и рядко се обръща назад, рядко рови в миналото. А онази вечер беше в доста тегаво настроение, все си припомняше за разни неща – какво правил с тази, какво правил с онази”, коментират неговите авери.

Според последните прогнози от светските хроникьори, по всяка вероятност Ники Михайлов и Алисия ще се съберат пак преди Коледа и Нова година. Такава бе и прогнозата на известната ясновидка Меглена Гълъбиева, която предрече подобен сценарий още преди месец.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=410PA_-c_2g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.