Внимание: Кръвожаден вълк от Холивуд къса живо месо в София!

Звярът е звезда от „Непобедимите 2” и по всяка вероятност е откраднат

Вълкът Терес
Вълкът Терес

Днешният ден бе белязан от черна трагедия за цялата киноиндустрия на Холивуд. Днес безследно изчезна четиригодишният опитомен вълк и звезда в „Непобедимите 2” – Терес, който завладя сърцата на Рамбо и Терминатора при пребиваването им в България.

Предполага се, че животното е откраднато от професионални бандити, които имат намерение да поискат откуп. Към момента обаче никой не се е свързал със стопанина на холивудската звезда Стоян, за да си поиска подарък. Според другата версия Терес е щипнал, след като е бил оставен без наблюдение за няколко минути от племенницата на собственика.

Непобедимите 2
Непобедимите 2

Собствениците са категорични, че вълкът не е опасен за хората и няма да навреди на никого. Шокиращо обаче е, че от полицията са отказали дори да обработят сигнала за неговото изчезване. Терес е от така наречената порода улфдог – рожба на мъжки вълк и женско куче. Външният му вид е почти изцяло като на див звяр, но нравът му е добродушен.

Според неофициална информация, вълкът е забелязан да скита безцелно в ж-к „Гоце Делчев”. Когато види непознати хора подвива опашка. Въпреки това е препоръчително да не го закачате, ако случайно се засечете по улиците, тъй като все пак има инстинкти на диво животно.

Виж кадри от Непобедимите 2:

http://www.youtube.com/watch?v=eqW83z8g34k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.