Галя от „Сатен“: С Бербатов имахме тет-а-тет

Заварката станала в дискотека на Слънчев бряг

Галя от Сатен
Галя от Сатен

Шефката на балет „Сатен” категорично отрече медийните инсинуации, че е имала среща на четири очи с Димитър Бербатов. Според публикации в седмичния печат, двамата въртят гореща връзка и замаскирали своята среща в курорта под формата на случайна среща. Ето обаче какво каза Галя Христова за тази клюка:

„Да, с Димитър Бербатов се срещнахме тет-а-тет в Слънчев бряг, но това не беше сега, а в някой от предишните ни животи. Защото в този аз просто не го познавам, никога не сме се срещали на живо. Истината е, че във въпросната вечер там имах участие с момичетата си, а хора от публиката ми споделиха, че Митко е бил в заведението. Но не сме говорили, аз дори не го видях”, каза балерината.

Берба не може да повярва, че е изпуснал Галя
Берба не може да повярва, че е изпуснал Галя

Галя от „Сатен” припомни, че слуховете за нея и Димитър Бербатов тръгнаха още преди няколко години, докато участваше в „Шоуто на Слави”. Тогава тръгна пикантен слух, че Берба и красивата танцьорка имат тайна връзка, която консумират при всеки удобен случай. Оказа се обаче, че и това е нагла лъжа.

От своя страна Димитър Бербатов не бе открит за коментар по темата, но ден преди това той категорично отрече слуховете, че е броил милион лева за луксозна яхта. Оказа се, че катерът с който в момента пори вълните на Черно море е взет под наем за сезона, а най – добрият футболист на България няма никакво намерение да инвестира в подобни глезотии.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Стига сте се ровили в живота на хората.А затова че не е вярно трябва да ви съдят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.