Антон Краус и Кали си разделиха окончателно куклите и парцалите

Кали1Фолкпевицата Кали остана и без апартамента си на морето. Тя водеше там децата си, но сега ще се наложи да си наема квартира.

Бившият й съпруг Антон Краус си  прибрал имота обратно, след като тя го изостави  заради по-млад мъж. Съседи край морето разказаха, че певицата  сама си изнесла багажа преди раздялата. Тя вероятно предчувствала, че ще бъде хваната в крачка. Оказа се, че тя изневерявала на мъжа си цяла година и имала две паралелни семейства. КалиНещастният рогоносец научи последен и двамата се разделиха.

Той до последно я молил да се върне и казал, че ще й прости, но тя била твърда, че си отива. Не искала повече да бъде съпруга-трофей. Приятели на семейството твърдят, че нещо в интимните им отношения също куцало, защото няма логика певицата веднага да си намери млад любовник, а след това да се откаже от луксозния начин на живот и да отиде при другия. Антон веднага конфискува луксозния джип на жена си, но тя подкара колата на майка си, която също е купил той. В момента Кали я е окъсала финансово , все по-рядко я канят на участия, все по-малко клипове записва. А децата изяждат почти всичките й средства. Говори се, че съпругът й я помолил пак да се върне, но тя отказала. Тогава той прибягнал до конфискацията на апартамента на морето.-

Кали. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.