Лиана и Махмуд се скараха, сватба няма да има

Лиана1Романтична и изключително пищна  сватба между Лияна и таткото на дъщеря й  Махмуд Йозджан се отлага, а може и никога да не се състои.
Тържеството, на което щяха да се леят реки от злато, сърма, рози, скъпоценности и благоухания остава само в мечтите. Стана ясно, че миналия месец двамата се скарали доста сериозно и Махмуд прекратил отношенията им. Те са двойка от над 12 години и рожба на любовта им е дъщеря им Дениз. Детето расте в България и вижда баща си само когато отидат в Турция.Лияна дъщеря
В разгара на любовта между певицата и гаджето й, Махмуд е заловен и осъден за трафик на наркотици и отиде да живее в Турция, за да избегне затвора. Заповед за задържането му има издадена и от Интерпол, затова той не напуска страната, а Лиана го посещава. Техните отношения досега бяха на приливи и отливи. Певицата го изостави на няколко пъти и дори завъртя любов с футболиста Благой Димитров. Но от солидна издръжка никой не бяга, затова тя се върна при Махмуд, като непрекъснато прекосява границата и ту живее в палата му на Босфора, ту се връща в тузарската си къща в София. Дъщеря й живее като принцеса и не е лишавана от нищо, а самата Лиана също получава солидна сума пари за детето и за себе си. Сега обаче пещерата на Аладин се затваря. Махмуд може пак да издържа детето си, но ще спре парите на певицата. Някои говорят, че самата тя се изплашила от златната клетка, в която ще живее до края на живота си и избягала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.