Дарина Павлова похарчи 120 000 евро за рождения си ден

Най – богатата жена в България празнува, докато държавата кипи

Дарина Павлова
Дарина Павлова

Докато България е раздирана от политическите борби на домогващите се до дебелата баница партии и желанието на народа да ги изхвърли от властта, Дарина Павлова поднесе поредната пикантна история на жадните за сензации граждани. Въпреки всички публикации в италианската и родната преса за раздялата им с Берлускони се оказа, че двамата съвсем не са се карали, а още пазят горещия огън на любовта в сърцата си.

Дарина Павлова отбеляза своя петдесети рожден ден с невероятен купон последния петък, който се състоя в огромен замък, находящ се в центъра на РИМ. Г-жа Мултигруп посрещна повече от 300 отбрани гости и според сведения от неофициални източници, тя е пръснала за празненството близо 120 000 евро.

Дарина Павлова и Силвио Берлускони
Дарина Павлова и Силвио Берлускони

80 облечени в бяло супер сервитьори са обслужвали гостите в замъка „Палацо Бланкачо”, бил е нает жив оркестър, организирано е казино и дискотека.

Присъствали на партито българи разказаха, че любимият на Дарина Павлова – Силвио Берлускони лично не е пристигнал, но в късните часове от негово име бил изпратен тайнствен пакет с луксозна опаковка. Рожденичката не е позволила на останалите да разгледат подаръка, но наблюдателни разкриха, че става въпрос за скъпо бижу с формата на пронизано от стрела сърце.

Слуховете, че Дарина Павлова и Берлускони са скарани окончателно бяха разбити на пух и прах от свидетелствата, че през нощта тя е имала тайна среща на четири очи с неизвестен господин, който не може да бъде никой друг освен бившият премиер на Италия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=k47QLBtqbfA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не мога да се начудя… Българите нормални хора ли са?!? Жената на една мутра, на един мафиот, убиец, престъпник, крадец на народни пари. И сега тая жена се къпе в кървавите пари на народа ни, в кървавите пари, натрупани от милионите българи, от кой знае колко престъпления и страданията на българи! И вие и се кланяте и й целувате краката! Те, тия хора, ясно какви са, и аз съм сигурна, че те ще плащат висока цена пред оня свят – за делата си. Ама вие, дето им се кланяте, не мога да ви разбера?!?!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.