Део и Елена отпаднаха на полуфиналите на „Денсинг старс“

Део напускаНа крачка от финала снощи Део и Елена отпаднаха от „Денсинг старс“. Причината беше, че танцуваха като пренавити пружини и направиха няколко грешки със синхрона и в двата танца.

Део е отличен танцьор, но журито така и не го научи да се усмихва, докато прави сложните фигури. Много често той се носи перфектно по дансинга, но на лицето му няма никаква емоция и оставя впечатлението, че танцува не той, а някой друг. Блондинът се оживи накрая, когато отпадна. Део контемпъриПубликата стана на крака, а той лъсна в сърдечна усмивка.

Моята купа вече си я взех. Не искам да съм кралят на бала, когато до мен стои кралицата на бала и аз си я взех, надявам се за цял живот, каза той и прегърна Елена. За никого не е тайна, че той се влюби до ушите в партньорката си и тя в него и повече се интересуват един от друг, отколкото от наградата. Танцувах повече заради нея, защото тя е амбициозна и искаше тази купа, влагаше всичко от себе си и тренирахме дори и нощем, призна Део. Повече никакви танци, въздъхна радостно той, но Елена с мила усмивка му каза, че ще продължат да тренират, за да го държи във форма. Той иска да тренират други спортове, защото мечтае да се оженят и да си имат дете. Публиката и журито ги изпратиха на крака, а Алекс подвикваше след тях „Горчиво!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/b7wc4PBpZoE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.