Берлускони уреди Дарина Павлова с жилище за 2 млн. евро в Рим

darinaДарина Павлова наскоро се нанесе в мега- шикозен апартамент на пъпа на Рим. Жилището, което се намира в аристократична кооперация близо до площад „Навона”, е оценено от имотни експерти на 2 млн. евро. Вдовицата на Илия Павлов се похвалила пред приятели, че лично премиерът на Италия Силвио Берлускони, помогнал за осъществяването на сделката.

Още преди месеци се появи новината, че Дарина Павлова възнамерява да напусне огромното си имение в САЩ и да се премести на Апенините – за да е

Дарина живее на няколко крачки от пиаца "Навона"
Дарина живее на няколко крачки от пиаца "Навона"

по- близо до приятеля си Силвио. Бившата актриса от доста време се опитва да си пробие път сред италианския елит. Амбициозната вдовица обаче бързо разбра, че там не е като в България – парите не стигат, за да те приемат в аристократичните среди.

Луксозната кооперация, където се намира жилището на г- жа Мулти, се

Берлускони помогнал на веселата вдовица при сделката
Берлускони помогнал на веселата вдовица при сделката

намира между площад „Навона” и фонтана „Ди Треви” . Мястото е едно от най- скъпите места за живеене, но в същото време, за да те приемат в такава жилищна сграда, се иска нещо повече от финанси – обществено положение. Откакто италианската преса спряга Дарина Павлова за бъдещата булка на Берлускони, акциите на нашенката доста са се покачили. Говори се, че лично премиерът поел ангажимента да осигури апартамента за добрата си приятелка.

Така, българската милионерка се шири в мезонет към 200 кв.м, с огромна тераса, плувнала в зеленина. В горещите вечери Дарина обичала да се събира с италианските си хай- лайф приятели на раздумка на открито – точно над едно от най- култовите места в Рим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.