Емилия: Вече съм на 6 плюс

Емилия преодоля последствията от пътния инцидент

Емилия
Емилия

За най – голяма радост своите фенове, попфолк певицата Емилия съобщи, че вече напълно се е излекувала от травмите, получени по време на автомобилната катастрофа, в която стана участник по неволя в началото на месец май. Изпълнителката обяви категорично, че вече се чувства отлично и в скоро време ще поднови концертните си изяви.

„По шестобалната система вече съм на 6 плюс. Споделям това с всички мои истински приятели, които истински се притесниха заради моето отсъствие. Искам да се извиня на всички, които са ми писали и чакат отговор, но заради инцидента просто нямаше как да отговоря и сега не мога на всички наведнъж. Благодаря ви, че ме подкрепихте в този труден момент”, сподели Емилия.

Емилия
Емилия катастрофира

Припомняме, че Емилия покърти цялата държава с признанието за състоянието си след катастрофата. Преди около седмица тя разкри, че дните след нещастието са били най – тежките в нейния живот. През тягостните нощи на агонията певицата търсеше отговор на въпроса защо и кой я наказа по този начин, какво е направила, за да заслужи това.

Почитателите на Емилия пък с огромно нетърпение очакват последната ѝ, най – нова песен, която е написана от македонеца Оцко и чиято премиера се отложи с около месец заради пътния инцидент.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1w915yOPqAM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.