Алисия навири нос: Не съм в депресия заради Ники

Алисия категорична, че не страда след разлъката с Ники Михайлов

Алисия
Алисия не е в депресия

Поп – фолк певицата Алисия разби на пух и прах всички легенди за тежката депресия, която уж я налегнала след края на тригодишната ѝ връзка с националния вратар Ники Михайлов. В своя „Фейсбук” профил тя заяви, че съвсем не страда и даже вмъкна едно многозначително „дори напротив”.

„Раздялата ни наистина е факт. Но аз не съм в депресия, дори напротив. Все пак благодаря на всички за подкрепата и мога само да ви кажа, че ви обичам. Но не плачете заради мен, битката за сърцето на Ники отдавна е една загубена кауза”, сподели Алисия и призова феновете с нетърпение да очакват новата ѝ песен, която ще излезе до дни.

Ники Михайлов и Алисия
Ники Михайлов и Алисия окончателно разделени

Въпреки че самата Алисия отрича да е в депресия, нейни колежки са доста загрижени за психическото и физическото ѝ състояние. Защото само за един месец е отслабнала страшно много и ако това продължава, съвсем скоро ще заприлича на вейка. Приятелките ѝ отдават това на шока от раздялата с Ники Михайлов и се молят, да не я споходи женски косопад, който е често срещано явление в подобни ситуации на силен стрес.

Ники Михайлов също демонстрира завиден непукизъм пред обществото и на свой ред твърди, че не се е притеснил особено много след разлъката с Алисия. За тези които все още не знаят ще припомним, че преди три дни футболистът обяви края на тяхната връзка с официално отворено писмо до медиите.

„В последните години отношенията ни с Алисия станаха жертва на безбройни спекулации от страна на пресата. Този път искаме да избегнем това и официално ви съобщаваме за нашето решение да сложим край на отношенията си. Категорично между нас скандали няма, и двамата имаме чудесни спомени от тази връзка. Това ще бъде нашият първи и последен коментар по този въпрос. Всичко друго казано и написано, ще бъде само и единствено плод на нечия чужда фантазия”, се казва в писмото на Ники Михайлов.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.