Браво! Бербатов и Елена работят за трето бебе!

Бербатов и Елена се надяват този път да бъде момче

Димитър Бербатов и Елена
Димитър Бербатов и Елена

Димитър Бербатов и съпругата му Елена действат под пара за трето бебе. Този път обаче се надяват то да е момченце, за да наследи спортната кариера на татко си. Запознати до звездното семейство издадоха, че Елена е ходила на преглед и лекарите са дали зелена светлина за щастливия проект.

Първата снимка на Димитър Бербатов и бебето Елия
Първата снимка на Димитър Бербатов и бебето Елия

„Наскоро Елена е ходила на преглед при своя гинеколог, който категорично е заявил, че нейните 35 години не са никакъв проблем и няма нито една пречка да забременее отново. Може да си позволи още едно раждане, дано да успеят”, споделят другари на Бербатов, който до момента има две красиви момичета – Деа и Елиа.

След края на сезона във Висшата лига на Англия, Димитър Бербатов и Елена планират да се отдадат на активна почивка по морския бряг. По всяка вероятност ще отидат на Слънчев бряг, където семейството притежава луксозен апартамент. В плановете им влиза и едноседмична почивка в Монако, тъй като и двамата много го харесват.

Засега не се знае дали Димитър Бербатов ще остане във „Фулъм” или за пореден път ще смени отбора. Сега има интерес от страна на ПФК „Монако” към него и ако действително от княжеството отправят предложение към него, по всяка вероятност ще приеме. Бъдещето на Берба ще стане ясно до около един месец.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Aw5523DUsj4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.