Андреа: Имам милиони фенове по целия свят

Фенове от чужбина тормозят Андреа с обяснения в любов

Андреа
Андреа

Поп – фолк певицата Андреа за пореден път категорично отрече, че дължи кариерата си на своя възлюбен Кубрат Пулев. В предаването на Сашо Диков тя „призна”, че всъщност има милиони фенове по целия свят, които гледат нейните песни в YouTube, възхищават се, пишат писма и дори звънят по телефона.

„Обаждат ми се хора от други държави, непрекъснато получавам писма от милионите фенове, които гледат песните ми в интернет и се възхищават. Истината обаче е, че има и много нагли хора, които откровено досаждат”, твърди Андреа.

Андреа и Кубрат
Андреа и Кубрат

Певицата се изрепчи на Сашо Диков след въпрос, защо си показва зърната по концертите от време на време. Андреа каза, че не прави това нарочно и такива гафове се случват дори на световноизвестни звезди като Бионсе. „Да не би само на мен да ми изскачат зърната”, контрира тя.

Въпреки славата си на студена и фатална жена Андреа разкри, че всъщност намира твърде много недостатъци по себе си. Всеки ден работи, за да изглади грапавините и именно това желание ѝ дава сила да продължава напред.

„Истината е, че съвсем не съм толкова студен човек, нямам това голямо самочувствие, което ми приписват. Искам да докажа, че не съм толкова затворена, че не съм самонадеяна и самовлюбена. Аз съм просто една обикновена жена и живея в реалността. Всеки един човек трябва да се усъвършенства непрекъснато, ако иска да успее. Не трябва да си слагаме бариери, но и не трябва да разваляме добрия тон”, каза Андреа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=dpuWnk08xIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Мхм,така си е. . тя Андреа има повече гледания на клиповете си,че даже скоро може да мине и Гангнам стайл. .. хахаахх,смешка :Д

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.