Станимир Флоров напуска доброволно системата на МВР

След опустошителния скандал за корупция в огромни размери

Флоров, Борисов и Цветанов
Станимир Флоров, Бойко Борисов и Цветан Цветанов

Обвиненият в корупция бивш началник на ГД БОП Станимир Флоров напусна доброволно системата на МВР, съобщиха официално от пресцентъра на полицията и уточниха, че лично е депозирал своето заявление.

Припомняме, че наскоро на Станимир Флоров му бе отказан и достъп до класифицирана информация, като това стана с решение на Държавната комисия по сигурността. Причина затова също бе образуваното следствие срещу бившия шеф на отдела за борба с организираната престъпност.полиция

В последните дни на април срещу Станимир Флоров бе образувано досъдебно производство по обвинение за подкуп в много големи размери. Хора от МВР уточняват, че докато е бил началник на сектор БОП, той е имал достъп до най – секретните информации, включително и обозначените като държавна тайна.

След като избухна скандалът със Станимир Флоров стана ясно, че е имало изтичане на секретна информация. В прокуратурата получиха на електронната си поща сканирани копия по оперативно дело и това даде сериозна предпоставка за отстраняването на бившия вече началник. От държавното обвинение прецениха, че уликите са повече от достатъчни за възбуждане на разследване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=zUbOO8a-4rc

и още видео със Станимир Флоров

http://www.youtube.com/watch?v=bsBfLzcvjiA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.