Момичешка банда чупи пръсти на жертва с бухалка в София

Побойничките нападнали девойката, защото имала „змийски поглед”

насилие в училище
Насилие над деца

Тийн банда от озверели девойки се гавриха с 15 годишно момиче на автобусна спирка в София посред бял ден. По време на кървавата вакханлия съблекли детето почти голо на улицата, блъскали го, скубали го и на края потрошили пръстите на ръцете ѝ с дървена бухалка.

Майката на пострадалата М. Л. разказва, че побойниците започнали гаврата в автобус 204. По време на движение ѝ казали, че има змийски поглед и на нищо не прилича. Уплашила се и решила да слезе, за да се спаси. Злосторниците обаче тръгнали след нея и насред автобусната спирка три момичета от бандата започнали да я бият с дървена бухалка.линейка

Въпреки че детето викало за помощ, никой от минувачите не спрял да ѝ помогне

М. Л. успяла да избяга и обезумяла от страх се добрала до дома си. Вкъщи се разплакала и помолила майка си за помощ. Жената също се уплашила много, но запазила самообладание и я отвела в „Пирогов”. Там лекарите установили, че пръстите на ръцете ѝ са почупени.

Най – шокиращото в цялата история е, че майката на жертвата се СТРАХУВА да се оплаче в полиция. Според нея като едното нищо органите ще я обвинят в някакво престъпление, вместо да я защитят. Притеснява се, че детето ѝ ще пострада, ако подаде сигнал.

Докога, господа от МВР, ще защитавате злодеите и кога най – накрая ще започнете да вършите работата си както трябва?

Виж видео от подобен случай:

http://www.youtube.com/watch?v=ehSPfrUZvNA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.