Лора Караджова се скри като мишка, за да не се сблъска с гаджето на Део

Део и ЛораЛора Караджова се покри яко на снощното си изпълнение на новия си дует с Криско „Министърът на Веселието“.

Те трябваше да представят парчето на „Денсинг старс“, но интервю за новото произведение на изкуството даде само Криско. На въпроса на Никол къде е Лора, той отговори, че била някъде из коридорите. Ама аз и преди малко те питах и ти пак така ми отговори, засече го водещата. Е,какво да се прави при тези задръствания в София, измъкна се елегантно рапърът.

На всички им стана ясно, че Лора се крие и избягва всички от предаването, за да не се сблъска с бившата си любов Део и неговата хубавица Елена. Део и Елена готиниЕлена също беше леко разстроена от неизбежния сблъсък, но колегите й и Део внимателно я бяха наобиколили и отклоняваха вниманието й с шеги и закачки. Лора връхлетя в последния момент направо на сцената и избягна срещата.

Песента пък така стресира публиката и журито, че ръкоплясканията бяха вяли и от приличие. Проява на лош вкус беше певицата и двете балерини да седнат на съдийската маса и да започнат да се чекнат срещу четиримата съдии. Алфредо Торес даже артистично се хвана за главата. Ако Караджова искаше да предизвика другите и да обърне вниманието им върху себе си, тя го направи, но показността не беше в нейна полза. Дори сравнени само отстрани, двете дами на шоумена коренно се различават. Лора е фина, анорексично слаба и вяла. Елена напротив – пращи от здраве, въпреки че е таньорка, плаха е, усмихва се срамежливо и има чар и грация, които покоряват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QclJQbgWFiA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.