Камелия Тодорова: Не съм била алкохоличка и сексуално зависима!

Певицата не е вземала и наркотици, но много добре знае как действат

Камелия Тодорова
Камелия Тодорова

Джаз певицата Камелия Тодорова събра огромен брой негативи, след като излъга нагло в национален ефир, че никога не е била зависима от алкохола и дрогата. С изказването си тя сама опроверга друго свое изявление, в което откровено призна за проблемите си, след като ги преодоля.

„Никога не съм имала проблеми с алкохола, въпреки че ме изкарваха алкохоличка. Не съм вманиачена в секса или наркотиците. Просто имах различни периоди, в които пиех за удоволствие или да забравя, когато съм изпадала в депресия. Но това не е хубаво, сега имам непоносимост към пиенето” – каза Камелия Тодорова.

Камелия Тодорова
Камелия Тодорова

Певицата допълни, че според нейното мнение дрогата и алкохола просто пречат да се живее нормално, изпращат те в нереални светове и в крайна сметка затъваш още повече.

Камелия Тодорова разкри още, че се опитва да възпитава правилно своите деца и да ги предпази от собствените си грешки. Близначките й обаче не искали да чуят какво им се говори и това рано или късно ще им докара бели на главата. Изпълнителката смята още, че особено в България не е добре за една жена да бъде твърде еманципирана. Смята, че все пак е по – удачно мъжете да носят голяма част от отговорността за семейството и да се грижи за съпругата си.

Едната от близначките на певицата – Рейчъл призна, че въобще не слуша какво й се говори и доста често обича да налага мнението си над мъжете. Хубавото за нея обаче било, че не обича да пие или да се друса и въпреки непокорния си характер осъзнава, че това е вредно.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=gurN26B2g_A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.