Цветанов: Ще си дам имунитета, но след изборите

Цветанов1Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов заяви, че е готов да се откаже от своя имунитет, обаче щял да го направи след изборите.

Дотогава щял да изчака, пък и се чувствал невинен. Всичко съм нареждал, след като се одобри от прокуратурата или от съдия. Спазвал съм винаги закона, кълне се пак той пред избирателите в Каспичан. Ще видим след изборите какви обвинения ми е приготвила прокуратурата, закани се бившият  вътрешен министър. Цветанов

Освен сам да се подкрепя обаче, явно никой не остана на негова страна. Дори Борисов с половин уста похвали прокуратурата за бързо свършената работа. Източници оттам издадоха, че четиримата офицери, на които бяха повдигнати обвинения за незаконно подслушване, до един са обяснили, че Цветанов им е наредил и затова следствието срещу тях е прекратено. Освен това няма обяснение защо е подслушван Мишо Бирата и горнооряховските лекари.

Цветанов не обясни и защо излъга цяла България, че жената на Мирослав Найденов се развежда с него. Припомняме, че вчера Цветанов бе обвинен от прокуратурата за злоупотреба с власт и нареждане на незаконни подслушвания на политици, бизнесмени и дори на президента. Ако той бъде признат за виновен, го чакат до осем години затвор. Във вината му са убедени не само от опозицията, но и хора, заемали възлови постове в ГЕРБ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Криминално проявеният Цветанов е редно да чака в затвора развитието на процеса срещу себе си и осъждането си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.