Валентин Кулагин: Николета завижда на Златка Димитрова

Валентин КулагинДизайнерът Валентин Кулагин закопа Николета в свое интервю. Според него плеймейтката лъже, че е фотомодел, защото такава професия просто няма. Човек или е модел, или не. Той не може само да се снима, той ходи по дефилета, по подиуми. Как я виждате дребната Николета да се изправи до истински професионалистки, които трябва да са най-малко 173 сантиметра и то без токчета. Просто дамата е един медиен балон, който самата тя е създала. Много от фотосесиите й са безплатни, прави й ги един неин приятел Петър, тя си ги пуска във Фейсбук и твърди, че са по поръчка на някоя фирма и е взела висок хонорар. Николета и АзисИ хората се хващат и й вярват. Тя си купи и няколко жълти журналисти, които непрекъснато я хвалят. Пред самия мен например Карбовски е казвал, че не може да я понася. Но направи филм за нея и й взе интервю. Какво означава това, ако не реклама, която се плаща? А после пък сайтовете я преписват, разкрасяват я и така съпругата на Божинов все е в медийното пространство. Ако няколко дни я няма, то пуска веднага снимка в профила си – как се целува с Валери, как си разхожда детето, как пие кафе, каква рокля си е купила и куп за мен странни фенове започват да й викат браво и даже да й пишат стихчета. Колкото и странно да звучи, сега Николета завижда на Златка и затова влезе в „Къртицата“. Помните, че тя твърдеше, че не би влязла в нито едно риалити, защото държала на семейството си. И не искала да се излага пред зрителите. След това обаче видя, че колежката й плейметка – Златка се изложи, но и постигна много. Спечели симпатиите а зрителите и даже стана водеща на предаване по телевизията. Стана фактор и без голи снимки. Това сега цели Николета. Да бъде като Златка. Единственото, което ми е мъчно е, че тя вкара и мъжа си в този рекламен спектакъл. Аз не искам да чета, че Валери сменял наакани памперси, че си обезкосмил интимните части, че купил бижу на жена си, а да прочета Валери вкара гол. Последното обаче отдавна не съм го чел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F4CyecqUKcs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. olee toq verno q e zakopal mani mani samata istina nikoleta-ti si selska pru4ka !!! posle razpravq 4e na neq i zavijdali

  2. Този Валентин Кулагин добре, че коментира другите, че да се чуе името му. Иначе никой не го бръсне и за слива. Използват го разни жълти писачи да наплюе някой и той си мисли, че е интересен, че хората всъщност се интересуват от него и мнението му. Ама, пълна заблуда, сори!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.