Крадец отмъкна микрофона на Ивана

ИванаИвана остана без микрофон след свое участие в тузарска кръчма. Това станало в четвъртък вечерта, докато веселяла отбрана компания, която имала пари да си я купи.

След като приключила с пеенето, фолкпримата се отбила на масата на свои приятели, които празнували рожден ден. Тя останала и си пийнала с тях около час, а след това решила да си прибере апаратурата и да си тръгва. Когато отишла до диджейския пулт открила, че микрофонът й е изчезнал.

Певицата зяпнала от изумление и заявила, че такова чудо за пръв път й се случва.Ивана диета Микрофонът не само бил скъп – струвал цели 10 бона, на и й служел вярно доста време. От охраната на заведението дискретно потърсили наоколо, но не открили инструмента на труда на певицата. По-късно прегледали видеозаписите и забелязали, че към пулта се приближава младеж, който грабва микрофона и го скрива под якето си. Той не бил идвал друг път в заведението, явно е влязъл с цел кражба и се опитвал да се прикрие. Предполага се, че е наркоман, който отчаяно търсел пари за дрога.

В клубовете често ставали по-малки кражби, когато хората се разгорещят и излязат на дансинга. Те оставяли скъпи вещи по масите. Записите ще бъдат предадени на полицията, а Ивана била много разстроена. Нейни колеги съжаляват за наглата кражба, но имало и такива, които подметнали – какво са десет бона за Ивана –хонорарът й за две участия. Не е бедна, ако не й намерят микрофона, ще си купи друг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8SJdhvv_Gnc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.