Тотална излагация на Венета Райкова, невероятен провал! Вижте какво направи!

Този път наистина прекали, счупи вярата и се изложи! Провали се в очите, признай колко ПАРИ ПОЛУЧИ за този цирк!! Тогава ще ти простим!!!

Венета Райкова
Венета Райкова

Бутафория, фиаско, провал и безсмислица! Това бяха принудени да гледат в неделния следобед зрителите на Венета Райкова по новото ѝ предаване „Къщата на Нова”. Много въпроси получиха своя отговор и на всички стана ясно, че новото токшоу на иначе прелестната водеща, е направено единствено и само с ПРЕДИЗБОРНА АГИТАТОРСКА цел.

Грозна гледка се разкри пред очите на смаяните зрители. Неколцина души, събрани с единствената мисъл да плюят всички останали освен ГЕРБ, изляха тонове мръсотии по политическите опоненти на Борисов и компания. За минути бяха окарикатурени Волен Сидеров и Атака, Слави Бинев и неговата партия, Сергей Станишев и БСП. А след всеки изстрелян по врага куршум се възхваляваха гербери, които тайно или явно плюскат народни пари с нечия благословия.

Венета Райкова и Азис
Венета Райкова и Азис

Далеко съм от мисълта да защитавам Станишев, Сидеров или Бинев, защото всички те имаха своята възможност да се докажат пред хората, но също се ПРОВАЛИХА. Потресен съм от поведението на Венета Райкова, която смело нагази в политическата помия и ме разочарова като верен фен.

Излишно е да предаваме думите на днешните гости в „Къщата на Нова”, тъй като тяхната единствена цел бе да величаят герберистите. А Венета Райкова като един сив кардинал в сянка умело ги подкокоросваше и бързо се съгласяваше с всичко казано, одобрително кимайки с глава.

Така, братя и сестри, се прави предизборната агитация в България! С плюене и очерняне на противника, прикриване на факти и оповестяване само на тези, които са в наша полза. И без нито една ясна стратегия за бъдещото развитие! Най – лошото от всичко е, че това не е запазена марка само на определена партия, а на всички домогващи се до тлъстия държавен кокал бюрократи.

Един такъв й трябва на Венета Райкова, да я откаже от политиката:  

http://www.youtube.com/watch?v=vuJfCIwoTk0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.