Иван Ласкин отново мъртво пиян в ефир!

Алекс Сърчаджиева1Актьорът Иван Ласкин вече удари дъното. Той не може да се въздържи от пиене, дори когато се намира в пряко предаване и знае, че ще го дават по телевизията.

За да не го забравят зрителите, снощи той се появи като защитник на Латинка Петрова в „Денсинг старс”. Но вместо да говори за неповторимата Латинка, която вдигна на крака цялата зала, когато направи шпагат не сцената, той започна да одумва жена си и водещата Никол. Каква е тази рокля, която е облякла Алекс? Прилича ми на селска абитуриентка, размаха пръст той.

Иван ЛаскинСлед което разкритикува фриволния черен тоалет на Никол, направен от тюл в балетен стил. А ти си се направила на кукла Барби, само че в траур. Къде е Кен? – запита дебелашки актьорът и продължи да търси думи, за да изглежда оригинален. Тъй като те по обясними причини му се изплъзнаха, Ласкин заяви, че бил си приготвил дълга и патетична реч в защита на Латинка, но в последния момент я забравил, тоест не точно забравил, а не искал да отегчава публиката. Затова просто гласувайте за Латинка, тя е много талантлива, провикна се актьорът в забвение. След което, като реши, че камерата се е отклонила към него, извади преполовена половинлитрова бутилка от минерална вода, в която имаше прозрачна течност, но видимо не беше вода, защото я пиеше на пестеливи глътки и даже се жабуркаше с нея.

Пиянските изцепки на Ласкин заливат поне веднъж седмично сайтовете и мнозина вече се питат как издържа този срам Александра. Тя прие с лъчезарна усмивка обидите му, но алкохоликът Ласкин се е изпокарал с всички нейни колеги и често се бие по кръчмите. А вкъщи едва ли се прибира като смирен младенец и сигурно красивата му жена понася цялата алкохолна злоба, която се излива от него. В негово лице Алекс вижда и бащата, който не е имала до себе си и може би това е единствената причина да го търпи все още и заради това, че е баща на детето й.

Иван Ласкин влиза във Vip Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.