Ново амплоа! Райна със заложби на екстрасенс

РайнаФолк певицата Райна имала заложби на ексрасенс. Тя не знаела за тях, но ги научила Куба, където беше на плаж през януари.

На Острова на свободата  тя попаднала на гадателка, която й предсказала бъдещето. Тъмнокожата дама й съобщила, че работи в областта на изкуството, че с него си изкарва хляба, че ще става все по-добра в това, което работи, че пред нея ще се отвори друга врата на друго изкуство, не с това, с което се занимава. развалянеРайна била изумена. Ако това ми го беше казала българска циганка-гадателка, щях да си помисля, че ме будалка и е гледала клиповете ми. Но онази стара кубинка нямаше как да е гледала мои песни, освен това аз се държах в хотела като обикновена туристка, не като звезда или певица.

Най-любопитното било, че жената й казала,че вижда в нея силна дарба за гледане в бъдещето и необичайни способности. Ако искаш, можеш да я развиеш и да помогнеш на много хора, казала й тя. Райна си призна, че наистина имала в себе си някакво шесто чувство и често предсказвала на свои приятелки какво ще се случи в дадена ситуация и предварително им давала разрешение на проблема. Някои я слушали и успявали да избегнат неприятностите, но други си правели каквото си знаят и затъвали още повече.

Певицата обаче призна, че се занимава с това много рядко, като й дойде вдъхновение и като й остане време и в никакъв случай няма да развива дарбата си и да наднича в човешките души. Аз имам друго призвание и ще си го следвам, заяви тя. В момента втората врата наистина се е отворила и Райна успешно се пробва и за актриса. Въпреки това намери време да прескочи и до Истанбул, а екскурзията й била платена от турски милионер, шепнат из арт средите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.