Николета заби нож в гърба на Азис

Невероятно подла постъпка на Николета спрямо нейната приятелка

Николета и Азис
Николета и Азис

Сприхавата Николета за пореден път доказа колко ѝ е акъла и без да му мисли много – много, за миг разруши дълго изглажданите и доста скъпи отношения с краля на чалгата Азис. Само допреди броени часове двечките се брояха за най – близки приятелки, които могат и да се посмеят, и да поплачат заедно в даден момент.

Съвместното им участие в „Къртицата” навярно ще сложи край на топлите отношения помежду им, защото откакто влязоха в шоуто, Николета и Азис се отдалечават все повече и повече един от друг. Дори и за най – ненаблюдателните е ясно, че половинката на Валери Божинов увеличава дистанцията с бившата си най – добра приятелка и видимо страни от нея.

Николета и Азис
Николета и Азис

Причина за това стана всеобщото мнение, че именно Азис е „Къртицата” в предаването и той бе определен като вторият по съмнителност играч след чаровната манекенка Евгения Калканджиева. Дали това е вярно или не ние не знаем, но певецът търпи обида след обида от бившата плеймейтка.

Точно в този момент обаче, самият Азис надали се е притеснил особено много от отношението на Николета към него, защото именно сега той все още въздиша горещо по Денис Родман, който напусна България преди два дни. Освен това, евентуалната разлъка между Ни Ло-то и Васко ще е само в неин ущърб, защото покрай него тя печели хиляди почитатели, възползвайки се от славата му сред феновете на чалгата.

Виж видео:

http://youtu.be/R808Wok_QiA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.